Benvinguts a Onbalance

El nostre equip s’especialitza en la creació d’escenaris que cultivin el benestar de les persones a les organitzacions i potenciar, d’aquesta manera, el seu desenvolupament, eficàcia i competitivitat.

A partir de les necessitats de cada organització, elaborem una resposta a mida que afavoreixi entorns saludables en què es puguin potenciar i projectar les competències clau de cada persona.

Les nostres intervencions s’orienten a oferir a la direcció i als responsables dels equips eines per gestionar i prevenir l’estrès propi i el dels seus col·laboradors i així fomentar i enfortir la cultura preventiva.

D’altra banda, oferim eines individuals als col·laboradors per identificar les causes que provoquen l’estrès i incorporar estratègies i tècniques per a la seva reducció o eliminació.

El model d’intervenció permet una actuació integral o parcial en les àrees següents:

Formació > Consultoria > Coaching >

 

Dissenyem i implementem projectes vinculats al desenvolupament i benestar de les persones a les organitzacions.

L’estrès es dóna amb més freqüència ...

"Quan els treballadors no poden influir en la seva manera de treballar, el ritme de treball és accelerat, tenen conflictes per establir prioritats, tenen poc reconeixement, poc suport i poca comprensió per part dels seus caps".

¿Quins són els indicadors? >

Tècniques per a la prevenció i la gestió de l’estrès

Programa de formació oberta que ofereix eines per comprendre per què i com ens afecta l’estrès.
Informació properes convocatòries: (+34) 650.924.141

Descarrega't el pdf del programa >

Testimonis

El que opinen els nostres clients. Comentaris d’alguns dels directius i professionals amb els quals hem desenvolupat accions de formació, consultoria i coaching.

Veure Testimonis >